Kansallismuseo piha kesällä. Kuva: Omar El Mrabt

Elävä perintö - suuntana tulevaisuus!

Olet lämpimästi tervetullut elävän perinnön kesäjuhlaan Museoviraston Vaunuvajaan / Kansallismuseon upeaan puutarhaan tiistaina 22.8 alkaen kello 13! Tule juhlistamaan teemavuotta, tapaamaan eri alojen kollegoita, kuulemaan ja kertomaan omasta toiminnastasi lasten ja nuorten kanssa.

Elävä perintö – suuntana tulevaisuus!

Kesäjuhla Museoviraston Vaunuvajalla 22.8 klo 13-16
Museokatu 1 C Helsinki (Kansallismuseon takapiha)

Iltapäivän teemana on Elävä perintö – suuntana tulevaisuus! Teeman alla jaamme parhaita käytäntöjä perinteiden siirtämisessä. Pohdimme erityisesti lasten ja nuorten osallisuutta harrastustoiminnassa, hankkeissa, tiedotuksessa ja kulttuuriperintötyössä ylipäätään.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki elävän perinnön wikiluettelon ja kansallisen luettelon kohteiden takana olevat toimijat, elävän perinnön rinkien jäsenorganisaatiot ja kaikki muut aineettoman kulttuuriperinnön työstä innostuneet tahot.

Kerro ilmoittautumisessa omat ajatuksesi, samalla voit ilmoittaa kiinnostuksestasi kertoa osaamisestanne muille. Ohjelmassa on luvassa kimara kipinäpuheita hyviin käytöntöihin. Saat varmasti mukaan uusia ajatuksia omaan työhösi!

Ilmoittaudu tästä linkistä viimeistään 15.8 https://ssl.eventilla.com/elav...

Toivotaan aurinkoista säätä! Sateen sattuessa olemme Vaunuvajassa.

Tapahtuma on osa Euroopan kulttuuriympäristöpäivien elävä perintö-teemavuotta.

Tapahtuman osoite